Οι Κόκκινοι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση σπόνσορα για τη νέα εξέδρα που αναμένεται να τοποθετήσουν από την πλευρά της Άνφιλντ Ρόουντ

Άνφιλντ 60.000 θέσεων κάνει η Λίβερπουλ

Οι Κόκκινοι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση σπόνσορα για τη νέα εξέδρα που αναμένεται να τοποθετήσουν από την πλευρά της Άνφιλντ Ρόουντ, που θα αυξήσει τουλάχιστον κατά 6.000 θέσεις τη χωρητικότητα του ιστορικού γηπέδου.

Η Λίβερπουλ πήρε το πράσινο φως για να αυξήσει τη χωρητικότητα του Άνφιλντ στις 60.000 θέσεις.

Σε νέα ανακατασκευή του Άνφιλντ με πρόσθετη εξέδρα σκοπεύει να προχωρήσει η Λίβερπουλ, η οποία πήρε το “ΟΚ” για να μεγαλώσει κι άλλο τη χωρητικότητα του γηπέδου της.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι Ρεντς μεγάλωσαν το Άνφιλντ, φτάνοντας τη χωρητικότητά του στις 54.000 θέσεις.

Πλέον, οι “Κόκκινοι” έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση σπόνσορα για τη νέα εξέδρα που αναμένεται να τοποθετήσουν από την πλευρά της Άνφιλντ Ρόουντ, που θα αυξήσει τουλάχιστον κατά 6.000 θέσεις τη χωρητικότητα του ιστορικού γηπέδου.

Βασικός με Ιορδανία ο Χαντί (vid)
Προηγούμενο άρθρο Βασικός με Ιορδανία ο Χαντί (vid)
Επόμενο άρθρο Η Γουέστ Χαμ τελείωσε από τα γήπεδα όσους προκάλεσαν επεισόδια
Η Γουέστ Χαμ τελείωσε από τα γήπεδα όσους προκάλεσαν επεισόδια

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News