Ο Αλέξις αναστήθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταμορφώθηκε

από Γιώργος Γκάτος

Να, που υπάρχει ποδοσφαιριστής Αλέξις Σάντσες, να που μπορεί να κάνει την διαφορά και στην νέα του ομάδα.

Εντάξει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον χρυσοπλήρωσε για να κάνει τη διαφορά απέναντι σε ομάδες τύπου Σουόνσι, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.

Ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την κόκκινη φανέλα και με γκολ / ασίστ “υπέγραψε” το 2-0 επί των “κύκνων” σε ένα πολύ ήρεμο απόγευμα για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το βασικό πρόβλημα για τους “κόκκινους διαβόλους” σε κάτι τέτοια ματς είναι το πρώτο γκολ. Αν αυτό έρθει νωρίς όλα τελειώνουν. Ο Αλέξις σέρβιρε το 1-0 στον Λουκάκου (5’) στο 100ό γκολ του Βέλγου στην Premier League, έκανε το 2-0 λίγο αργότερα (20’) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τον Ντε Χέα να κρατάει σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη το 2-0 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προσπέρασε εκ νέου την Λίβερπουλ στην μάχη για τη δεύτερη θέση.

Διπλά με ορίζοντα Ευρώπης για Μπέρνλι (1-2 την Γουέστ Μπρομ) και Λέστερ (0-2 στην έδρα της Μπράιτον), ενώ η ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται στην Γουέστ Χαμ μετά το καταιγιστικό 3-0 επί της Σαουθάμπτον που βάζει πια τους “αγίους” σε δυσχερή θέση στην μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 31ης αγωνιστικής της Premier League

Μπράιτον – Λέστερ 0-2

(83’ Ιμπόρα, 96’ Βάρντι)

Προτεινόμενα Άρθρα