"Ευχαριστώ τον κόσμο του ΑΡΗ για την υποδοχή που μου επιφύλαξε"

από Γιώργος Γκάτος

Ο 47χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο του ΑΡΗ για το ζεστό χειροκρότημα

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ για την υποδοχή που μου επιφύλαξε. Για μία ακόμα φορά μου έδειξε το μεγαλείο του. Είχε την ικανότητα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ο ΑΡΗΣ, από στατική φάση και στη συνέχεια μας δημιούργησε φάσεις από δικά μας ατομικά λάθη. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την παρουσία μας να γίνεται πιο ικανή και έντονη. Στο β΄μέρος, ήμασταν καλύτεροι, ένα 20λεπτο που πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε κάποιες αλλαγές, ρισκάραμε στο τέλος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κάθε μέρα έχουμε και περισσότερη προσωπικότητα, αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα.Εύχομαι στον ΑΡΗ καλή συνέχεια” τόνισε αρχικά.

Για την αλλαγή του Κουσκουνά και τον λόγο που δεν ξεκίνησε βασικός ο Κάσες:

“Ήταν θέμα τακτικής, γιατί το ματς είχε χρόνο, δεν μπορούσαμε να το ανοίξουμε από τόσο νωρίς. Ο Κάσες έχει παίξει ως σέντερ φορ και η παρουσία ήταν πολύ καλή. Παίκτης βαρόμετρο για εμάς, αλλα είχε έναν τραυματισμό, γι αυτό τον κρατήσαμε στον πάγκο και έπαιξε πιο αργά. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Για το ότι πρέπει τα κενά στην πρώτη κατηγορία, να καλυφθούν απο την δεύτερη κατηγορία: 

“Πρέπει να ισχύει αυτό είναι το σωστό, δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να ανέβουμε πιο ψηλά, γιατί πρώτη και δεύτερη θέση, έχει ξεκαθαρίσει». Αυτά είναι στο θεωρητικό κομμάτι και πολύ προσεκτικά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας”.

Για τον κόσμο της Δόξας:

 

“Ο κόσμος της Δόξας, χειροκρότησε την ομάδα. Είναι συγκινητική η παρουσία τους, γιατί αυτό το ματς, είχε και μία διαφορετική σημασία, λόγω της ιστορίας, των δύο ομάδων”.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

 “Θα έλεγα πως τα προβλήματα, υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Ελπίζω με την διάθεση των νέων ανθρώπων, να βάλουν νέους κανόνες που θα τηρηθούν, αλλά πολλές φορές έχουμε μείνει στα λόγια αν δούμε το παρελθόν. Ελπίζω σε ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, το αξίζει η χώρα μας, έχει ιστορικές ομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα