Παιχνίδι πρωτιάς και εγωισμού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στόχος για τους "κιτρινόμαυρους" να διατηρήσουν και το αήττητο

Η ώρα ενός αγώνα τον οποίο περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό στον ΑΡΗ, έφτασε. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον σημερινό με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΤ3).

Με την άνοδο… σφραγισμένη, οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν στο “Γεντί Κουλέ” για έναν αγώνα πρωτιάς και… μπόλικου εγωισμού, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που διανύει περίοδο “τρελής” φόρμας. 

Η πρωτιά και το αήττητο

Μπορεί ο στόχος της ανόδου στην ουσία να επετεύχθη, υπάρχει όμως στη μέση η πρωτιά και το αήττητο για τον ΑΡΗ. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα παραταχθεί με υψηλό κίνητρο απέναντι στον ΟΦΗ, βλέποντας το σημερινό παιχνίδι ως την καλύτερη ευκαιρία να αποδείξει την ανωτερότητα της στη φετινή Football League.

Ο Σπανός πήρε στην Κρήτη 18 παίκτες μαζί του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Χουσεΐν Μουμίν. Ο 30χρονος επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Παυλίδης, Μιλούνοβιτς και ο τιμωρημένος Μπαστακός.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μουμίν, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Χαντί, Ντούνης, Μπάργκαν.

Για το σερί ο ΟΦΗ

Τα κίνητρα του ΟΦΗ δεν διαφέρουν πολύ από εκείνα του ΑΡΗ όσον αφορά το σημερινό ματς. Οι Κρητικοί όμως έχουν και ένα παραπάνω, αφού θέλουν να διερύνουν στο σερί των 11 νικών που “τρέχουν”, απέναντι στο αντίπαλο δέος τους στο πρωτάθλημα. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στον Κοιλιάρα, ενώ εκτός είναι και οι Παπαστεριανός-Μονιάκης. 

Η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Προτεινόμενα Άρθρα