Έδωσε την πρόκριση στην Μπάγερν η Σεβίλλη (vid)

από AllAboutARIS

Όταν είσαι το αουτσάιντερ και παλεύεις με ένα από τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θες και τύχη. Αυτή σήμερα η Σεβίλλη δεν την είχε και όχι μόνο αυτό, αλλά ουσιαστικά χάρισε μόνη της την πρόκριση στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι Ανδαλουσιανοί στο πρώτο ημίχρονο είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Βαυαρούς και μάλιστα προηγήθηκαν με τον Σαράμπια να ανοίγει το σκορ στο 31’, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε χάσει προηγουμένως δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ πολύ νωρίτερα.

Ωστόσο, η Μπάγερν είχε το… κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Στο 37’ η πάσα του Ριμπερί κατέληξε σε γκολ, αφού η μπάλα κόντραρε στον Χέσους Νάβας και καρφώθηκε στη γωνία του Σόρια, ενώ στο 68’ ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε την κεφαλιά από μία σέντρα του Ριμπερί, η μπάλα κόντραρε στη δεύτερη περίπτωση στον Εσκουδέρο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Αν και η UEFA το πίστωσε στον Αλκάνταρα, ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν θα υπήρχε γκολ, αν δεν μεσολαβούσε ο αρχηγός των Ανδαλουσιανών.

Πλέον, με το υπέρ της αποτέλεσμα και με το δεύτερο παιχνίδι στο Μόναχο, η Μπάγερν βρίσκεται επί της ουσίας στα ημιτελικά του θεσμού, περιμένοντας ξεκούραστη –κάνοντας επίδειξη ισχύος στη Γερμανία- αντίπαλο.

Προτεινόμενα Άρθρα