Αυτόφωρο για Νεφελούδη ζήτησε ο Καρυπίδης!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο γνωστός νομικός Θεμιστοκλής Σοφός κατέθεσε την έγκληση στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Θ. Καρυπίδης αναφορικά με τον κ. Νεφελούδη και τα όσα ο τελευταίος δημόσια αναφέρει για τον ισχυρό άντρα των κιτρίνων. Ο γνωστός νομικός Θ. Σοφός κατέθεσε έγκλιση στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αθηνών με την οποία ζητάει την ποινική δίωξη του γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Θ. Καρυπίδη και μάλιστα στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Οι καταγγελίες είναι πάρα πολύ σοβαρές από την πλευρά του κ. Καρυπίδη και φυσικά αναμένεται με ενδιαφέρον αν ο κ. Νεφελούδης παρουσιαστεί στον εισαγγελέα ή θα εμφανιστεί μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Την υπόθεση ανέλαβε να χειριστεί το γνωστό δικηγορικό γραφείο του Θεμιστοκλή Σοφού και φυσικά έχει άμεση εξάρτηση και με την παράλληλη δικαστική διαμάχή των εταιριών του κ. Καρυπίδη με τον Μαρινόπουλο. 

Παράλληλα έχει απίστευτο ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Νεφελούδης στην συνέντευξη που έδωσε κάνει λόγο για χρέη του ΑΡΗ ύψους…200.000 ευρώ (που έχουν ρυθμιστεί σε κάθε περίπτωση, αλλά ως νούμερο στο ποδόσφαιρο είναι αστείο, όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ σε άλλες ομάδες. Καμία όμως αναφορά από τον κ. Νεφελούδη οήτε για τα 44 εκ. ευρώ της ΣΕΚΑΠ, ούτε και το πα΄ρτι εκατομμυριών πχ ενδεικτικά αναφέρουμε τον Παναθηναικό.

Το σύνολο της καταγγελίας αριθμεί 20 σελίδες και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε την ρπώτη και την τελευταία για του λόγου το αληθές.

Προτεινόμενα Άρθρα