Επιπλέον αστυνομικοί στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

από Γιώργος Γκάτος

Την προσεχή Τετάρτη (10/4 21:45) η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ στην ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα στο "Etihad".

Ωστόσο εκτός από το αγωνιστικό σκέλος υπάρχει και το εξωαγωνιστικό, με την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν των “πολιτών” από τους φίλους των “ρεντς” να είναι ακόμα νωπή.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρόμοια θλιβερά γεγονότα, η αστυνομία του Μάντσεστερ προχώρησε σε επιπλέον προσλήψεις προσωπικού προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το λεωφορείο της Λίβερπουλ δεν θα τύχει της ίδιας υποδοχής όπως έτυχε αυτό των “πολιτών” στο “Άνφιλντ”.

Παραταύτα όμως υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της αστυνομίας ότι οι φίλοι των “ρεντς” θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα εισιτήρια απ΄όσα αναλογούν στην ομάδα τους, καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την πλευρά του ο γενικός επιθεωρητής του Μάντσεστερ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός: “Τα σχέδια που κάνουμε είναι για να διευκολύνουμε την ασφαλή διεξαγωγή του ματς. Ας ελπίσουμε να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο”.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα