Μία ενδεκάδα… και κάτι παραπάνω

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αυτοί μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου

Με την άνοδο σχεδόν εξασφαλισμένη -απομένει και μαθηματικά- το αγωνιστικό αρχίζει να περνάει σε δεύτερη μοίρα για να πάρει τη σκυτάλη η νέα σεζόν.

Πολλά είναι αυτά που πρέπει να ξεκαθαρίσουν για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν και συγκεκριμένα το αγωνιστικό. Από τον τεχνικό διευθυντή μέχρι τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Και κάπου ανάμεσα, υπάρχουν και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Αν εξαιρέσουμε τον Ντάρσι Νέτο ο οποίος το καλοκαίρι “κρεμάει” τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, στην Αλκμήνης καλούνται να διαχειριστούν ένα σύνολο 17 συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 30 Ιουνίου. Και μάλιστα τα περισσότερα αφορούν παίκτες του βασικού κορμού.

Κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει λίγο-πολύ με μερικούς από αυτούς στη διάρκεια της σεζόν. Τίποτε όμως περισσότερο για την ώρα, με τη διοίκηση να καλείται να ενεργοποιηθεί τουλάχιστον για εκείνους που θεωρούνται… σίγουροι για τη νέα σεζόν, ανεξαρτήτου τεχνικού διευθυντή ή προπονητή. Έτσι ώστε να αρχίσει να κλείνει κάποια πρώτα μέτωπα και ενδεχομένως μην βρεθεί προ εκπλήξεως με κάποιους ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει ή υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Η λίστα των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι: 

Γιώργος Καντιμοίρης
Αλέξανδρος Ανανγωστόπουλος
Γιάννης Μαντζάρης
Ούγκο Σόουζα
Μάνος Τζανακακης
Νίκος Τσουμάνης
Πέτρος Κανακούδης
Χρήστος Μπούρμπος
Μπάμπης Παυλίδης
Δημήτρης Ανάκογλου
Αρης Λώττας
Γιάννης Πασάς
Βαγγέλης Πλατέλλας (με οψιόν ανανέωσης)
Μάρκος Ντούνης
Πασχάλης Κάσσος
Άγγελος Χαντί (με οψιόν ανανέωσης)
Μιχάλης Μπαστακός (με οψιόν ανανέωσης)

Προτεινόμενα Άρθρα