Ζιντάν: "Συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς, σεβασμός στη Γιουβέντους"

από Γιώργος Γκάτος

Η σειρά έχει…κριθεί για όλους, αλλά ο Ζιντάν παραμένει συγκεντρωμένος στον στόχο του.

Ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του επικράτησε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο. 

“Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Ξέρουμε ότι είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και ό,τι έγινε εκεί έγινε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το 50% της πρόκρισης παίζεται αύριο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιάσουμε άλλη μια εξαιρετική απόδοση. Πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι χρειάζεται να σεβόμαστε όλες τις ομάδες.

Οι μεγάλες ομάδες δεν τα παρατούν ποτέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό. Έχουμε έναν τελικό αύριο, μετά θα δούμε. Έχουμε και το πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πιο πέρα από το αυριανό παιχνίδι” ήταν τα λόγια του Ζιντάν, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Μπαρτσελόνα. 

“Με ενδιαφέρει μόνο η ρεβάνς. Να προκριθούμε και μετά θα δούμε” είπε ο “Ζιζού”. 

Κι αν το αυριανό είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν; “Δεν είναι κάτι το οποίο σκεφτόμαστε. Τον γνωρίζω, είναι σπουδαίος άνθρωπος και καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Πρέπει να νικήσουμε και να αποκλείσουμε τη Γιουβέντους. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Τζίτζι, αλλά ήδη έχει κάνει πολλά πράγματα” σχολίασε ο Ζιντάν.

Προτεινόμενα Άρθρα