Zιντάν: "Είναι περισσότεροι οι φίλοι της Ρεάλ από όσοι οι εχθροί"

από Γιώργος Γκάτος

Αφορμή, βέβαια, στάθηκε το πέναλτι που έδωσε υπέρ της "βασίλισσας" ο Άγγλος διαιτητής Μάικλ Όλιβερ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε ότι είναι σημαντικά περισσότεροι αυτοί που υποστηρίζουν την ομάδα του, σε σχέση με τους εχθρούς της. 

“Πάντα υπήρχαν πολέμιοι της Ρεάλ, αλλά πάντα θα υπάρχουν περισσότεροι φίλοι της ομάδας και θα γίνονται όλο και περισσότεροι σε όλο τον κόσμο. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τους περισσότερους οπαδούς και όλο και αυξάνονται. Άρα καλύτερα να μιλήσουμε θετικά” είπε αρχικά ο Ζιντάν και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο αν υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενη… εχθρική αντιμετώπιση στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Μπάγερν. 

“Μπορεί να γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα αποδυτήρια, αλλά εμένα δεν με απασχολεί. Πρέπει η δουλειά που κάνουμε καθημερινά να γίνεται σεβαστή από όλους. Απλώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα παίρνουν μεγαλύτερη έκταση από την πραγματική τους λόγω των social media. Δεν ήταν έτσι πριν από 10-15 χρόνια” απάντησε ο “Ζιζού”.

Προτεινόμενα Άρθρα