Επίθεση οπαδών της Χάιντουκ σε παίκτες της ομάδας!!!

από AllAboutARIS

Οπαδοί της Χάιντουκ επιτέθηκαν σε παίκτες της Χάιντουκ Σπλιτ (ανάμεσα στους οποίους και ο Σάββας Γκέντσογλου) μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1.

Σοκαριστικές στιγμές έζησε ο Σάββας Γκέντσογλου, όταν αυτός και άλλοι τρεις συμπαίκτες του δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Χάιντουκ στο κέντρο του Σπλιτ.

 Όπως μεταδίδουν τα δαλματικά Μ.Μ.Ε. ο Έλληνας μέσος μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του (Χαμζά Μπαρί, Χίσεν Μεμόλα, Σαΐντ Αχμέντ Σαΐντ, Μάρκο Φούτακς) περπατούσαν ανέμελοι στο κέντρο της πόλης κοντά σε ένα γραφείο του συνδέσμου οπαδών Torcida.

Οι οπαδοί της Χάιντουκ τους σταμάτησαν κι άρχισαν να προσβάλλουν λεκτικά τον Σαΐντ. Όταν οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν ακολούθησε επίθεση, με τον Ούγγρο μέσο Μίλας Φούτακς να δέχεται κλωτσιές στο κεφάλι από τους χούλιγκαν που τράπηκαν σε φυγή!

Όπως φαίνεται, αιτία της επίθεσης ήταν η εντός έδρας ήττα της Χάιντουκ στο τοπικό ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες τίτλου, με τους παίκτες της Χάιντουκ να καταδικάζουν την επίθεση στους συμπαίκτες τους από οπαδούς μάλιστα της ίδιας τους της ομάδας!

Προτεινόμενα Άρθρα