Επιστρέφει Ελλάδα ο Καρυπίδης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Καρυπίδη στην Πορτογαλία

Στην Ελλάδα αναμένεται εντός της ημέρας ο Θεόδωρος Καρυπίδης, επιστρέφοντας από την Πορτογαλία όπου και βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα. 

Οι πληροφορίες που προκύπτουν όσον αφορά την παρουσία του στην Ιβηρική χερσόνησο (βρέθηκε σε Λισαβόνα και Πόρτο), κάνουν λόγο για επαφές σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καρυπίδης συνοδευόταν από τον Πορτογάλο ατζέντη, Γκαετάνο Μαρότα, με τον οποίο ήταν μαζί στην Ελβετία τον προηγούμενο μήνα.

Αυτό βάζει και ένα… φρένο στις φήμες περί ταξιδιού του στην Πορτογαλία με τον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας εν όψει της νέας σεζόν όπως βγαίνει από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ. 

Θέμα προπονητή πάντως δεν προκύπτει από το συγκεκριμένο ταξίδι, μετά και τη χθεσινή διάψευση της ΠΑΕ για τα ονόματα που ακούστηκαν. Ο Καρυπίδης δεν φαίνεται να βιάζεται για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σπανού, θέλοντας πρώτα για το… ηθικό της υπόθεσης να έχει επαφή με τον Αιγιώτη τεχνικό πριν καταλήξει στην επόμενη επιλογή του για τον πάγκο της ομάδας. 

Προτεινόμενα Άρθρα