Ερχεται η δική τους ώρα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα τρία παιχνίδια που απομένουν και η διαχείριση του ρόστερ την οποία καλείται να κάνει ο 49χρονος τεχνικός

Η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στην Άρτα, κάνει αυτόματα διαδικαστικού χαρακτήρα τους τρεις αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. Μαζί φυσικά με το ένα φιλικό τουλάχιστον, το οποίο θα δώσει η ομάδα. 

Ο Δημήτρης Σπανός επέμεινε τελευταία στον κορμό των παικτών που βασίστηκε σχεδόν όλη τη χρονιά, για να επιτευχθεί και μαθηματικά ο στόχος. Και τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα των υπόλοιπων. 

Ο 49χρονος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών που έως τώρα έχουν πάρει ελάιχστο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής. Παίκτες όπως οι Μαραγκός Λώττας, Μπαστακός, Τσουμάνης, Μαντζάρης και Κλιγγόπουλος μεταξύ άλλων. Και περίμεναν ακριβώς αυτά τα τελευταία παιχνίδια για να μπουν στο ροτέισον της τεχνικής ηγεσίας. Ο καθενας τους φυσικά για διαφορετικούς λόγους…

Αυτός φυσικά που περιμένουν να δουν όλοι είναι ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος το καλοκαίρι θα ρίξει… τίτλους τέλους στην καριέρα του και θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλη μία φορά με την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Προτεινόμενα Άρθρα