Μαγικές ανατροπές

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μαγικά πράγματα στην δεύτερη κατηγορία

Συνέχεια στο αήττητο σερί του έδωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Άρτα, πετυχαίνοντας την ένατη του νίκη μακριά από το Ηράκλειο. Όσον αφορά το ματς οι Κρητικοί ήταν αυτοί οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δίχως όμως να έχουν γίνει απειλητικοί για την εστία του Ραχιώτη. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν αυτοί του Σάκη Παπαβασιλείου στο 8΄U2 με το σουτ του Λουκίνα να αποκρούεται από τον Στρέζο.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι Ηπειρώτες πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς όμως να έχουν δημιουργήσει άλλη καλή στιγμή στα καρέ του Στρέζου.Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 12΄ το σουτ που επιχείρησε ο Κουτσιανικούλης έφυγε ψηλά άουτ από την εστία των γηπεδούχων. Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι «ασπρόμαυροι», το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 42΄ με το σουτ του Ψιάνου.

Ο ΟΦΗ μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση πριν από το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄η ομάδα της Άρτας έφτασε κοντά στο 2-0, η κεφαλιά όμως του Μακρή αποκρούστηκε από τον Στρέζο.

 
Η φάση αυτή αφύπνισε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 80΄ έφεραν το ματς στα ίσα με τέρμα του Ντίνα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με 1-1, ο Ντίνας εκ νέου με σουτ στις καθυστερήσεις έκανε το 1-2 διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα