Επιστρέφει για να… τελειώνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με πολλά νέα πρόσωπα οι "κιτρινόμαυροι" κόντρα στους Λάκωνες

Από την Άρτα… στη Σπάρτη. Μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων και ενός φιλικού, ο ΑΡΗΣ επανέρχεται στις επίσημες υποχρεώσεις του. 

Η 32η αγωνιστική βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” να δοκιμάζονται στην πόλη της Πελοποννήσουν με την ομώνυμη ομάδα, σε ένα από τις τρεις τελευταίες… αγγαρείες που έχουν μέχρι το φινάλε της σεζόν. 

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης να φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολη, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα επιδιώξει να ολοκληρώσει με σοβαρότητα και το απόλυτο των νικών τη φετινή σεζόν, στο επόμενο δεκαήμερο που έχει μπροστά της.

“Λίφτινγκ” στην ενδεκάδα

Στο φιλικό με τον Εδεσσαϊκό, ο Δημήτρης Σπανός έδειξε σε έναν βαθμό την πρόθεση του να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε έξι αλλαγές στην ενδεκάδα. 

Συγκεκριμένα ο Καντιμοίρης θα είναι στο τέρμα, με την τετράδα της άμυνας μπροστά του να αποτελείται από τρία νέα πρόσωπα. Τζανακάκης-Κανακούδης θα καλύψουν τα άκρα, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, με τον Μαραγκό να είναι ο παρτενέρ του Δεληζήση ελλείψει του Σόουζα. Ο Μουμίν επιστρέφει στον άξονα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Νίκιτς, με τον Χαντί λίγο πιο μπροστά. Πασάς-Μπαργκάν θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Διαμαντόπουλου στην κορυφή. 

Στη Θεσσαλονίκη μεταξύ άλλων παρέμειναν οι Σόουζα, Πλατέλλας, Βαλεριάνος, Κάσσος, ενώ στα νέα πρόσωπα της αποστολής συγκαταλέγονται οι Τσουμάνης και Κλιγγόπουλος. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Νίκιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Πασάς, Τζανακάκης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Λώττας, Κλιγγόπουλος.

Μεγάλο το κίνητρο της Σπάρτης 

Οι Λάκωνες μόνο αδάφοροι δεν θα είναι στο σημερινό παιχνίδι. Οχι λόγω… ΑΡΗ αφού ακόμα ο στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί και η ομάδα της Πελοποννήσουν έχει ακόμη τρεις αγωνιστικές για να τα καταφέρει. 

Τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Οικονομόπουλος και Τσιόφου που επιστρέφουν από τιμωρία, όπως και οι Τρακάκης-Ρούμπος. Εκτός έμειναν οι Μπουζούκης, Γιακουμής και Καζβιρόπουλος. 

Η αποστολή της Σπάρτης: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Βοσνακίδης, Γραικός, Δεινόπαπας, Δοδοντσάκης, Ζουλιώτης, Μουζακίτης, Νιάρος, Κολτσίδας, Ρούμπος, Τσιόφου, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο, Γουόρντεν, Συμεωνίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα