"Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν"

από Γιώργος Γκάτος

Ο έμπειρος μέσος, έδωσε το δικό του τίτλο στη φετινή σεζόν, μίλησε για την απογοήτευση του κόσμου και τον ΑΡΗ της επόμενης σεζόν που πρέπει να πρωταγωνιστήσει

“Σήμερα ήταν μια μέρα χαράς για την ομάδα μου και τον λαό του ΑΡΗ. Ήταν η τελευταία αγωνιστική εδώ, σε αυτή τη κατηγορία. Πιστεύω πως τους δώσαμε μεγάλη χαρά γιατί η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει. Σήμερα, όπως και σε πολλά παιχνίδια, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, οι αντίπαλοι σε αντιμετωπίζουν σκληρά και κλειστά. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος ξέρω τι τραβάει τα τελευταία τρια χρόνια που είμαι εδώ. Πιστεύω πως του δώσαμε χαρά και θα συνεχίσουμε να του δίνουμε. Επίσης, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Νέτο που μου έμαθε πάρα πολλά, και εδώ και στην Βέροια. Μου έμαθε πάρα πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Θέλω να του πω ευχαριστώ και εγώ και οι συμπαίκτες μου.”

Για τον “τίτλο” της φετινής σεζόν:

“Ο τίτλος θα ήταν ότι τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν”

Για τον ΑΡΗ της SuperLeague:

“Όλοι ξέρουμε τι τράβηξε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Το να είσαι δεύτερη χρονιά στη Γ’ και δεύτερη στη Β’, σημαίνει ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί πολύ. Η διοίκηση πρέπει να ορίσει τι θα κάνει. Δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς. Περιμένουμε να έρθουμε όλοι σε συζητήσεις με την διοίκηση για να δούμε τι θέλουν αυτοί και τι εμείς και να προχωρήσουμε. Το επόμενο βήμα του ΑΡΗ είναι να πρωταγωνιστήσει στην SuperLeague.”

Για τα κρίσιμα γκολ που πέτυχε φέτος:

“Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Ένιωσα πολύ ωραία και εγώ και ο κόσμος. Σημασία δεν έχει τα γκολ αλλά οι νίκες που πέρναμε. Κάποια κρίσιμα γκολ όπως του Ντούνη στην Παναχαϊκή. Ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του και βοήθησε να ανέβει η ομάδα εύκολα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Φέτος κάναμε 7/7 στην αρχή του πρωταθλήματος σε αντίθεση με πέρσι”

Προτεινόμενα Άρθρα