"Φλύαροι" στο πρώτο, μίλησε η ποιότητα στο δεύτερο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα μέτριο πρώτο μέρος ως συνολική εικόνα και ο πάγκος που έδωσε… φρεσκάδα στην επανάληψη

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Οποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, με σταθερή απόδοση και επεμβάσεις στις φάσεις που ο Πανσερραιϊκός απείλησε. Ειδικά στη φάση του 70ου λεπτού με τη διπλή του επέμβαση στις ισάριθμες φάσεις των φιλοξενούμενων μέσα από την περιοχή

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Κάλη αλή εμφάνιση από τον Κρητικό, ο οποίος στο 78′ μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και τέσσερα λεπτά αργότερα έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Παυλίδη. Καλά ανεβάσματα και έγκαιρες επιστροφές πλην κάποιων περιπτώσεων.

ΣΟΟΥΖΑ: Παιχνίδι με… νεύρο από τον Πορτογάλο ο οποίος απέφυγε τα λάθη και συνεργάστηκε καλά με τον Δεληζήση για να περιορίσουν τον Ν’ Γκονγκ, έχοντας πρόβλημα μόνο σε κάποιες αντεπιθέσεις του Πανσερραϊκού.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Ανίκητος στον αέρα για ένα ακόμη ματς ο 30χρονος στόπερ, με έγκαιρες παρεμβάσεις.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Είχε πολλά ανεβάσματα με αποτέλεσμα να αφήνει κάποιες φορές την πλευρά του εκτεθειμένη λόγων κάποιων αργών επιστροφών του. Από την κίτρινη που δέχθηκε στο 36′ φάνηκε να βγάζει έναν εκνευρισμό. Ανέβασε απόδοση κατά διαστήματα στο δεύτερο μέρος.

ΜΟΥΜΙΝ: Μοίρασε τα ανεβάσματα με τον Ιντζόγλου και ενίοτε συμμετείχε στο επιθετικό κομμάτι. Γενικά σταθερή εμφάνιση από τον 30χρονο χαφ, χωρίς κάτι περισσότερο.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αρκετό τρέξιμο αλλά όχι κάτι το εξειζητημένο από τον 30χρονο μέσο, βοηθώντας περισσότερα ανασταλτικά απ’ ότι επιθετικά όπου προσπάθησε αλλά δεν έδωσε κάτι.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Πολύ κινητικός στα άκρα και στον άξονα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ψάχνοντας περισσότερο να δημιουργήσει παρά το γκολ. Θα μπορούσε βέβαια να σκοράρει στο μετά το δοκάρι του Μπαργκάν στο 57′ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Από τα παιχνίδια με τη μεγαλύτερη διάθεση για τον 29χρονο εξτρέμ. Ετρεξε αρκετά -και κάλυψε χώρους πίσω- ενώ στο είχε και την ευκαιρία να σκοράρει αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΝΕΤΟ: Το χάρηκε περισσότερο απ’ όλους και όχι άδικα. Αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος με μπόλικη ενέργεια και διάθεση στο “αντίο” του. Δυστυχώς όμως για αυτόν δεν συνδυάστηκε με ένα γκολ.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να φανεί, αφού δεν τροφοδοτήθηκε. Λίγο πριν το φινάλε είχε την ευκαιρία να σκοράρει από την πάσα του Παυλίδη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΠΑΣΑΣ: Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο 27χρονος μεσοεπιθετικός και μάλιστα μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Συνέβαλε μαζί με τον Παυλίδη στο… φρεσκάρισμα της επίθεσης και δείχνει γενικότερα να βρίσκεται σε καλή κατάσταση

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Πήρε το περιβραχιόνιο από τον Νέτο και το συνδύασε με πολύ όμορφο γκολ, κυρίως όσον αφορά την κίνηση του. Πολύ τρέξιμο και όρεξη από τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, «φρεσκάροντας» τον άξονα.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Μπήκε στο 75′ αντί του Βαλεριάνου και αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά σε ένα χρονικό σημείο όπου άρχισε να πέφτει ο ρυθμός

Προτεινόμενα Άρθρα