Ο Ρονάλντο… κέρδισε ΛεΜπρόν και Μέσι

από AllAboutARIS

Στην κορυφή της λίστας με τους 100 πιο δημοφιλείς αθλητές παγκοσμίως βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συγκεκριμένη λίστα, που δεν περιλαμβάνει κανέναν Έλληνα άσο των γηπέδων, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κι ο λόγος είναι πως κατατάσσει στην πρώτη θέση τον Πορτογάλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, πάνω από τον σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι!

Ακολουθούν οι Νειμάρ (ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν) και Ρότζερ Φέντερερ (τενίστας) σε τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η δεκάδα κλείνει με τους Τάιγκερ Γουντς (παίκτης του γκολφ), Κέβιν Ντουράντ (μπασκετμπολίστας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Ράφαελ Ναδάλ (τενίστας), Στέφεν Κάρι (μπασκετμπολίστας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς) και Φιλ Μίκελσον (παίκτης του γκολφ).

Ένα από τα κριτήρια, με τα οποία έγινε η επιλογή του συνόλου των αθλητών, σχετίζεται με τη δημοφιλία τους στις μηχανές αναζήτησης τον τελευταίο χρόνο.

Πέραν  της επιρροής τους στους χρήστες του διαδικτύου, ρόλο έπαιξαν οι προσωπικές χορηγίες καθενός εξ αυτών, αλλά και ο αριθμός των followers τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με βάση αυτή τη φόρμουλα, λοιπόν, αυτά είναι τα 10 πιο hot αθλητικά ονόματα που παίζουν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Προτεινόμενα Άρθρα