Ο σταρ που κρύβεται στα δύσκολα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι επιθετικός κλάσης αλλά…

Πριν από λίγες ώρες ο Χόρχε Σαμπάολι ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μάουρο Ικάρντι, των 29 γκολ σε 34 φετινά ματς με την Ίντερ έμεινε ξανά εκτός, αλλά η έκπληξη δεν είναι αυτή. Η έκπληξη θα έπρεπε να είναι ότι έμεινε ξανά εκτός υπέρ του Γκονσάλο Ιγουαίν!

Είναι εκτελεστής, ναι. Έχει εξαιρετική αντίληψη της δικής του θέσης και του τέρματος, με συνέπεια να βρίσκει δίχτυα ακόμα και υπό πίεση. Αυτά όμως τα κάνει κατά βάση κόντρα στη Σασουόλο, τη Βερόνα και την Κροτόνε. Στα μεγάλα ματς, αυτά που κρίνουν τίτλους, ο “Pipita” γίνεται… Πίπης. Οι προπονητές του σε Γιούβε και Αργεντινή τον ψάχνουν στο γήπεδο.

Και κάπως έτσι, αυτός ο τύπος έγινε ο Νο. 1 υπεύθυνος που αναλυτές της πλάκας / haters θεωρούν loser με το εθνόσημο τον Λίονελ Μέσι.

Είναι απολύτως φυσιολογικό σε μία χρονιά που η ομάδα έχει μόνο έξοδα και μάλιστα πολλά και από την άλλη δεν έχει έσοδα να υπάρχει ζημία. Για αυτό άλλωστε προκρύχθηκε πρόσφατα Αυήξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, προκειμένου να καλυφθεί η ζημία. Περισσότερα προσεχώς για όλους και για όλα…

Προτεινόμενα Άρθρα