"Σε μία χρονιά χωρίς έσοδα, λογικό να υπάρχει ζημία"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για μία φυσιολογική ζημία και περισσότερα… προσεχώς κάνουν λόγο κύκλοι της ΠΑΕ, με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα για άνοιγμα των "κιτρινόμαυρων" τη φετινή σεζόν.

“Είναι απολύτως φυσιολογικό σε μία χρονιά που η ομάδα έχει μόνο έξοδα και μάλιστα πολλά και από την άλλη δεν έχει έσοδα να υπάρχει ζημία. Για αυτό άλλωστε προκηρύχθηκε πρόσφατα Αυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, προκειμένου να καλυφθεί η ζημία. Περισσότερα προσεχώς για όλους και για όλα…”, αναφέρουν από την Αλκμήνης.

Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη ζημία χρήσης και τι χρωστάει κάποιος. Σε ένα ζήτημα που ξεκάθαρα είναι εποικοινωνιακό, αφού για παράδειγμα στις χρήσεις άλλων ομάδων της πόλης, προβάλλονται τα χρήματα που βάζει ο μεγαλομέτοχος για να καλυφθούν οι ζημίες. Στον ΑΡΗ αλήθεια ποιος κάλυψε τις ζημιες; Ή για να είμαστε ακριβείς σήμερα ο ΑΡΗΣ έχει…τρύπα 1.3 εκ ευρώ; Πέρσι πχ χρωστούσε 1.3 εκ ευρώ; Η αλήθεια λοιπον είναι όπως έχουνε αναφλερει πολλές φορές ότι χρωστούσε περίπου 500-600 .000 τα οποια πληρωθηκαν. Και φετος καπου εκεί ειναι το χρέος ρυθμισμένο σε εφορία και ποδοσφαιριστες. Αλλο ζημια χρήσης, άλλο οφειλές, αλλά οι εντυπώσεις…εντυπώσεις ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ. Οπως με την Μαρούπα, την εκκαθάριση, το ΜΚ, τον Παναγόπουλο. 

Και μία ερώτηση… Οι χρήσεις πχ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τι ζημίες είχαν; Αυτά μάλλον δεν θα τα δείτε σε πρωτοσέλιδα στην Θεσσαλονίκη. θα δείτε μόνο πόσα…έχωσε ο Ιβάν για να τα καλύψει. Είπαμε μία ομάδα, μία πόλη…

Προτεινόμενα Άρθρα