"Βλέπει" και Γιαννιώτα

από AllAboutARIS

Η επιστροφή στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος και ο Πάκο Ερέρα που θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση.

Την προοπτική να επιστρέψει στον ΑΡΗ ο Γιάννης Γιαννιώτας εξετάζει ο ΑΡΗΣ στα πλαίσια της στελέχωσης και ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ του για την επόμενη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ. Ο μεσοεπιθετικός της Βαγιαδολίδ (αγωνίστηκε εκεί δανεικός φέτος από τον Ολυμπιακός) επισρτρέφει στην ομάδα του Πειραιά με την οποία έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο και καλείται να εξετάσει τις επιλογές του. Μια από αυτές είναι και ο ΑΡΗΣ. η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και αναδείχθηκε, ειδικά από τη στιγμή που είναι πιθανό να τον αφήσει ελεύθερο ο Ολυμπιακός. 

Τον παίκτη γνωρίζει και ο Πάκο Ερέρα από την κοινή τους παρουσία στην Ισπανία και φυσικά είναι και αυτός που θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε τις προηγούμενες μέρες μια πρώτη επαφή με το περιβάλλον του 25χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει με τον ερχομό του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη όταν θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα