Η περίπτωση Αρνάιθ για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να σκανάρει την αγορά για παίκτες και μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους "κίτρινους", είναι του Χοσέ Αρνάιθ της Μπαρτσελόνα.

Ο Χοσέ Μανουέλ Αρνάιθ Ντίαζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος τον Απρίλιο του 1995 και αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα Β΄. Μαζί με τον Κάρλες Αλενιά, είναι ο μοναδικός παίκτης που πήρε φέτος ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα των Καταλανών από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς σημείωσε τρία γκολ σε πέντε ματς (σε τέσσερα Κυπέλλου και ένα πρωταθλήματος) που αγωνίστηκε.

Παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην Μπάρτσα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος, καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σ’ επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε φέτος, ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, σε αγώνα εναντίον της Αλκορκόν. Πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αρνάιθ είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με πολύ καλά τεχνικά χαρίσματα, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί και στον χώρο του κέντρου, αλλά και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ο παίκτης έχει προταθεί στον ΑΡΗ, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει υπό την μορφή δανεισμού, μιας και το κασέ του αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Πάκο Ερέρα τσεκάρει τον Ισπανό μεσοεπθετικό, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και είναι αυτός που θα έχει τον τελικό λόγο για το αν τελικά ο ΑΡΗΣ κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, υπό μορφή δανεισμού.

Προτεινόμενα Άρθρα