Το κοινό παρελθόν Ερέρα και Αρνάιθ

από AllAboutARIS

Ο Χοσέ Αρνάιθ είναι ο παίκτης που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του ΑΡΗ, με τον Πάκο Ερέρα να έχει πολύ καλή άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μιας και συνεργάστηκε μαζί του στην Βαγιαδολίδ.

Ο Ισπανός τεχνικός του ΑΡΗ, έχει πλήρη εικόνα για το τι εστί Χοσέ Αρνάιθ, καθώς συνεργάστηκε με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό την σεζόν 2016-17 στην Βαγιαδολίδ. Ήταν ο προπονητή που προβίβασε στην πρώτη ομάδα τον νεαρό, ο οποίος πραγματοποίησε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 12 γκολ.

“Είναι επαγγελματίας, έπαιξε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχασε κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμών, αλλά πάντα τον υπολογίζω. Είναι καλό παιδί, ταπεινό και με ταλέντο, αλλά χρειάζεται μια βοήθεια για να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, είναι η ταχύτητα και το να σκοράρει. έχει καλή τεχνική και καλή ντρίπλα. Όταν επιτίθεται δεν βλέπει τον τερματοφύλακα, αλλά το κενό στην εστία και αυτό που φαίνεται τόσο απλό, στην πράξη δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί”. Είχε πει χαρακτηριστικά ο νυν προπονητής του ΑΡΗ, για τον Χοσέ Αρνάιθ.

Προτεινόμενα Άρθρα