Πάει Αθήνα ο Σόουζα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ δεν υποχωρεί στο οικονομικό και έτσι πλέον εξαρτάται καθαρά από τον ποδοσφαιριστή η παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Προς το φινάλε της οδεύει η υπόθεση του Ούγκο Σόουζα, αφού μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα ο μάνατζερ του, Ιλια Ιβιτς, είχε νέα επαφή με τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Χωρίς όμως να προκύπτει κάτι διαφορετικό και τις δύο πλευρές να παραμένουν σταθερές στις θέσεις τους.

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά που έχει κάνει στην πλευρά του Σόουζα, η οποία επίσης παραμένει σταθερή στις απαιτήσεις της. Με αποτέλεσμα να διατηρείται η γνωστή απόσταση στο οικονομικό, συν κάποιες επιφυλάξεις του παίκτη που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει αύριο από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, όπου θα έχει ραντεβού με τον Ιλια Ιβιτς. Ο Σέρβος θα τον ενημερώσει σχετικά με τη νεότερη επικοινωνία που είχε με τον Καρυπίδη και ο Σόουζα καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα ρίξει νερό στο κρασί του ή αν θα κλείσει την πόρτα του ΑΡΗ για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Προτεινόμενα Άρθρα