Κάπου στη μέση…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “θέλω” των δύο πλευρών, ήταν και αυτό που τις έφερε πιο κοντά

Η χθεσινή συνάντηση Καρυπίδη και Σόουζα αποδείχθηκε καθοριστική για το μέλλον του Πορτογάλου, το οποίο θα είναι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μέχρι χθες οι δύο πλευρές ήταν ανυποχώρητες στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να έχει έχει δημιουργηθεί μία δεδομένη απόσταση. Οπως όμως η αλήθεια πολλές φορές βρίσκεται κάπου στη μέση, κάπου εκεί βρέθηκε και χθες η “χρυσή” τομή μεταξύ ΑΡΗ και Σόουζα.

Αμφότεροι έκαναν υποχωρήσεις και σε συνδυασμό με τις επιφυλάξεις του παίκτη που κάμφθηκαν από πλευράς Καρυπίδη, επήλθε η προφορική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Ένα deal που δεν ήταν ακριβώς όπως το ήθελε κανένας από τους δύο, αλλά λειτούργησαν περισσότερο με το “θέλω” και την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Ειδικά άλλωστε στην περίπτωση του Σόουζα, ο Πορτογάλος βλέπει την επόμενη σεζόν ως μία μορφή… λύτρωσης για τον ίδιο και φυσικά την ομάδα, θέλοντας να ζήσει τον ΑΡΗ όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Και από την άλλη η ομάδα διατήρησε ένα από τα βασικά “γρανάζια” της και φυσικά έναν παίκτη που ενδεχομένως να της φέρει κάποια στιγμή χρήματα στα ταμεία της.

Προτεινόμενα Άρθρα