Πανέτοιμη για Μουντιάλ η Δανία (vid)

από AllAboutARIS

Στην τελευταία τους… μουντιαλική πρόβα, η Δανία ήταν πιο έτοιμη, επικράτησε 2-0 του Μεξικού με κορυφαίο τον Ερικσεν. Στο μηδέν Σουηδία και Περού.

Η Δανία έδειξε πολύ καλά δείγματα στο τελευταίο της φιλικό, επικράτησε 2-0 των Μεξικάνων και με καλή ψυχολογία πάει στα γήπεδα της Ρωσίας (πρεμιέρα με Περού). Οι Δανοί είχαν καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερες λύσεις, αλλά και ουσία. Αντίθετα, το Μεξικό προσπαθούσε κυρίως με στημένα να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 71ο λεπτό η Δανία άνοιξε το σκορ με απίθανο τέρμα του Πόουλσεν έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ντάλσγκααρντ έβγαλε τον Ερικσεν σε θέση βολής και ο τελευταίος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Πάλι στο μηδέν η Σουηδία
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε με το Περού η Σουηδία στην μουντιαλική τους πρόβα. Οι Σκανδιναβοί αν και βελτιωμένοι έμειναν τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς γκολ, κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις τον Ολοφ Αντερσον. Οι Σκανδιναβοί ήταν καλύτεροι, είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Μπεργκ και τον Τοϊβόνεν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Βέβαια, και οι Περουβιανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους, ρίχνοντας κυρίως βάρος στην άμυνα.

Προτεινόμενα Άρθρα