"Με ενδιαφέρει να μην γίνει λάθος στις μεταγραφές"

από Γιώργος Γκάτος

Απέκλεισε τον ενδεχόμενο του Αρνάιθ λόγω τραυματισμού και μίλησε και για ενδεχόμενες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές.

Για την μεταγραφολογία που υπάρχει:

“Μιλάμε με διάφορους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να φέρουμε τους καλύτερους στην ομάδα. Είναι επιθυμία μου να υπάρχουν Ισπανοί ποδοσφαιριστές, όμως δεν θα με πείραζε αν έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές και να είναι από άλλες χώρες. Επίσης, ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα από την Ελλάδα και είναι εξίσου σημαντικό να υπάρχουν στο ρόστερ Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Σχετικά με την Μπαρτσελόνα Β’, εξετάζεται ως μια ακόμα ομάδα από την οποία ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει να πάρει κάποιους ποδοσφαιριστές. Μην ξεχνάμε όμως ότι πριν λίγο καιρό, η ομάδα υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία και δεν είναι σίγουρο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα Β’ αξίζουν να αγωνίζονται στον ΑΡΗ.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω με ονόματα. Συζητάω με ολόκληρο το Ισπανικό ποδόσφαιρο για να φέρω παίκτες υψηλού επιπέδου. Σε περίπτωση που δεν καταφέρω κάτι τέτοιο, θα πάω σε ένα χαμηλότερο επίπεδο. Συγκεκριμένα για την περίπτωση του Ερνάϊθ, θεωρώ ότι είναι ανέφικτη περίπτωση αυτή τη στιγμή γιατί ο ποδοσφαιριστής χειρουργήθηκε πρόσφατα στην Γερμανία και χρειάζεται περίπου 3 με 4 μήνες για να αποθεραπευτεί. Είναι μια περίπτωση που δεν ενδιαφέρει τον ΑΡΗ

Είναι επικοινωνιακή ανάγκη να ανακοινωθεί μια μεταγραφή, αλλά δεν νιώθω αυτή τη πίεση γιατί με ενδιαφέρει πρώτιστα, η ομάδα να μην κάνει λάθος και να φέρει έναν σωστό ποδοσφαιριστή. Ενδεχομένως και να ανακοινωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά πρέπει να υπάρχει υπομονή και ο χρόνος θα σε ανταμείψει.”

Ενώ για τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές:

“Η απόφαση δεν είναι απόλυτα δική μου. Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το σταφ. Μπορεί ο πρόεδρος να έχει διαπραγματεύσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές και να μην ευοδωθούν. Ελπίζω σε λίγες μέρες από τώρα να έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστες που θα παραμείνουν ώστε να κινηθούμε ανάλογα για ενίσχυση.”

Προτεινόμενα Άρθρα