Ολα ανοικτά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι λέει το πλευρά του παίκτη για τις επαφές του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Η είδηση για το ταξίδι του Νικολάς Ντιγκινί στο Ισραήλ ώστε να συζητήσει με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ήρθε χθες για να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην περίπτωση του. 

Το ενδιφέρον για τον Γάλλο επιθετικό από την ομάδα του Ισραήλ ήταν γνωστό και υφίσταται τις τελευταίες ημέρες, στη διάρκεια των οποίων υπήρξε και η επαφή του ΑΡΗ με τους εκπροσωπους του ποδοσφαιριστή. Και στην οποία μάλιστα το κλίμα ήταν θετικό. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες η πλευρά του Ντιγκινί, το ταξίδι του στο Ισραήλ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμφωνήσει κιόλας με τους Ισραηλινούς, για τους οποίους ήθελε να έχει μία πλήρη εικόνα σχετικά με αυτά που του προσφέρουν ώστε να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις του.

Χθεσινά ρεπορτάζ από το Ισραήλ κάνουν λόγο για απόσταση του Ντιγκινί και της Χάποελ στο οικονομικό και πιθανό “ναυάγιο’ στις διαπραγματεύσεις. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί, κρατάει ανοικτή την υπόθεση του Γάλλου για τον ΑΡΗ.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, ο Γάλλος θα αποφασίσει οριστικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα