Σερβία – Βραζιλία: Ο χαμένος… πάει σπίτι

από AllAboutARIS

Η λύτρωση με τα γκολ των Κουτίνιο, Νεϊμάρ δεν έχει απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο αποκλεισμού για την Βραζιλία που θέλει να μην χάσει κόντρα στην Σερβία (21:00), για να μην επιστρέψει πρόωρα σπίτι.

Aν και πριν την έναρξη του τουρνουά η “σελεσάο” εμφανιζόταν ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, στο γήπεδο οι παίκτες του Τίτε δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Μάλιστα, απέναντι στην Κόστα Ρίκα χρειάστηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις για να βρεθούν στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Σε ενδεχόμενο νίκης πιθανώς παίρνουν και την πρώτη θέση όπου ίσως τους περιμένει η… Γερμανία. 

Το σοκ της ήττας από την Ελβετία, τα διαιτητικά παράπονα και η ορατή πιθανότητα αποκλεισμού δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην Σερβία. Πλέον χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στην Βραζιλία για να εξασφαλίσει δεδομένα την πρόκριση, υπάρχει πάντως και ακραίο σενάριο που δίνει παρουσία στους “16” αλλά προϋποθέτει ήττα με πολλά γκολ των Ελβετών από τους αδιάφορους Κοσταρικανούς και δική τους ισοπαλία.

Σέντρα στην “Οτκρίτιε Αρένα” της Μόσχας στις 21:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1. Διαιτητής ο Αλιρέζα Φαγκανί από το Ιράν.

Πιθανές ενδεκάδες

Σερβία (Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Κολάροφ, Τόσιτς, Ρουκάβινα, Ιβάνοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Μάτιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς, Κόστιτς, Μίτροβιτς

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Παουλίνιο, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Ζέσους

H βαθμολογία του 5ου ομίλου 

1. Βραζιλία 4β. (3-1)
2. Ελβετία 4β (3-2)
3. Σερβία 3β. (2-2)
4. Κόστα Ρίκα 0β. (0-3)

Προτεινόμενα Άρθρα