Συζητά με Λας Πάλμας για Ματέο Γκαρσία ο ΑΡΗΣ (vids)

από AllAboutARIS

Σε συζητήσεις με την ισπανική Λας Πάλμας για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία υπό μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς, βρίσκεται ο ΑΡΗΣ.

Οι κίτρινοι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στην ισπανική αγορά και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Λας Πάλμας, για τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος πλάγιος επιθετικός, είναι 22 χρονών, έχει ύψος 1,72μ. και διαθέτει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Πάκο Ερέρα, ο οποίος έχει δώσει το οκ, για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στην Λας Πάλμας και ο ΑΡΗΣ συζητάει με την ισπανική ομάδα για ν’ αποκτήσει τον παίκτη υπό μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς. Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει αρκετά και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Γκαρσία, ξεκίνησε την καριέρα του στην αργεντίνικη Ινστιτούτο. Το 2016 πέρασε τον Ατλαντικό και υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Λας Πάλμας. Στην ομάδα από τα Κανάρια νησιά, έμεινε για μία σεζόν και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Οσασούνα. Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, αγωνίστηκε -και πάλι ως δανεικός από την Λας Πάλμας- στην Αλκορκόν, σημειώνοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ. 

Δείτε παρακάτω κάποια βίντεο, από τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο ΑΡΗΣ…

Προτεινόμενα Άρθρα