Ο Μαραντόνα επιτέθηκε στη ΦΙΦΑ για χάρη της Κολομβίας.

από AllAboutARIS

Σκληρή επίθεση κατά της ΦΙΦΑ εξαπέλυσε ο θρύλος ης Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα μετά την ήττα – αποκλεισμό της Κολομβίας από την Αγγλία στους "16" του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο πρώην προπονητής και θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο διαιτητής από την Αμερική στη χθεσινή αναμέτρηση, έκανε λάθος που έδωσε πέναλτι στον Χάρι Κέιν, ενώ επιτέθηκε και στον πρόεδρο της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ιφαντίνο.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Ο διαιτητής που είναι από την Αμερική, ξέρει τους κανόνες του Μπέιζμολ, αλλά όχι αυτούς του ποδοσφαίρου. Η Κολομβία υπέστη μια μνημειώδη ληστεία και πρέπει να απολογηθούμε στου Κολομβιανούς. Ο Τζιάνι Ιφαντίνο είχε πει πως οι ψεύτες και η διαφθορά θα εξαλειφθούν από την ΦΙΦΑ. Όμως στον χθεσινό αγώνα είδαμε το αντίθετο, η ΦΙΦΑ είναι ακόμα όπως παλιά”.

Ο Μαραντόνα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις εμφανίσεις της αγαπημένης του “Αλμπισελέστε” στο Μουντιάλ και ήταν κάπως… καυστικός

“Νομίζω πως ήρθαμε εδώ πιο πολύ για το σινεμά, παρά για το γήπεδο αφού ήρθαμε να δούμε το χρονικό ενός ανακοινωθέντος θανάτου”.

Προτεινόμενα Άρθρα