"Πιστεύω στο πλάνο και στην σκληρή δουλειά"

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία της ομάδας, σημειώνοντας πως με το σωστό πλάνο και την σκληρή δουλειά, ο ΑΡΗΣ θα φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Πάκο Ερέρα.

“Βρισκόμαστε δύο μέρες στο βουνό, στο ίδιο μέρος που βρεθήκαμε και πέρσι και ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, για να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που ανήκει. Έτσι και φέτος, ακολουθούμε την ίδια συνταγή επιτυχίας. Ήρθαμε με νέο προπονητή, με νέους παίκτες, με καινούργιο τρόπο παιχνιδιού, που ταιριάζει στους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ ευχάριστος ο τρόπος που δουλεύουμε. Πιστεύω θα καταφέρουμε ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Το εγγυόμαστε ότι θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να έχουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα”. Σημείωσε αρχικά ο 23χρονος γκολκίπερ.

Για τις πρώτες του αντυπώσεις από τον Πάκο Ερέρα: “Είναι αξισέβαστος άνθρωπος. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε, είναι απόλυτα ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Στην προετοιμασία χρειάζονται και κάποια τρεξίματα για να έχεις αντοχή στην δύναμη μέσα στην σεζόν, αλλά η κύρια βάση του, είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, να παίζουμε επιθετικά και να παράγουμε φάσεις. Όλο αυτό, είναι πολύ ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές. Θα ακολουθήσουν πολύ δύσκολες μέρες από προπονήσεις, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή, για να μπορέσουμε να επιτεύξουμε τους στόχους μας”.

Η ομάδα πέρυσι, ξεκίνησε την προετοιμασία της στα 3-5 Πηγάδια και κατάφερε να υλοποίησει τον στόχο της. Αν ο ίδιος πιστεύει στα γούρια: “Το ανέφερα πριν. Δεν πιστεύω στα γούρια, πιστεύω στο πλάνο, στην σκληρή δουλειά. Το μυστικό της επιτυχίας, είναι το πλάνο, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση. Οφείλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να είμαστε έτοιμοι”.

Για την ατάκα του βοηθού του Πάκο Ερέρα, Τέλμο Ντε Αντρές, ότι η δουλειά που έχει η ομάδα είναι δύσκολη: “Για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πρέπει να περάσεις δύσκολα. Είναι μέσα στο πρόγραμμα οι δυσκολίες. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, όλα τα κερδίζεις μόνος σου”.

Αν θα επηρεάσει το γεγονός ότι, δεν είναι όλοι οι παίκτες παρόντες:“Σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπει σε ένα άλλο μοτίβο προπονήσεων και θα δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Οι παίκτες που θα έρθουν είναι γνώριμοι του προπονητή μας και δεν θα έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούνε. Θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο μέγιστο, σε πολύ σύντομο διάστημα”.

Για τους Ντιγκινί και Ναζλίδη: “Και οι δύο έχουν χρόνια καριέρας, έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία. Είναι άψογοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες και μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Με τέτοιους ποδοσφαιριστές θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για την δική του παραμονή στην ομάδα: “Είναι ωραίο να μένεις με άτομα που συνεργάζεσαι και έχεις περάσει στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στην ομάδα. είμαι πολύ ευχαριστημένος που δόθηκε η συγκατάθεση να μείνω στην ομάδα. θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα δίνω το απόλυτο”.

Αν νιώθει “παλιός” στην ομάδα: “Έχω δεθεί με την ομάδα σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια. Την πρώτη χρονιά στην Φούτμπολ Λιγκ κατάλαβα σε ποια ομάδα είμαι. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Super League. Θα προσπαθήσω κι εγώ να κατευθύνω τα νέα παιδιά, για να ξέρουν που βρίσκονται και τι απαιτήσεις υπάρχουν”.

Προτεινόμενα Άρθρα