Όποιος βιάζεται…

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο sdna με αφορμή την έλευση των Αργεντίνων και την μη ανανέωση με τον Μπούρμπο…

Φτάσαμε στα μέσα Ιούλη και θα μπορούσε να σημειώσει κανείς ότι το ρόστερ του ΑΡΗ έχει διαμορφωθεί σ εένα σημαντικό βαθμό, αλλά όχι σε αυτόν που θα μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για το τι μπορούμε να περιμένουμε. Είναι αλήθεια ότι το κλίμα πλέον στις τάξεις του κόσμου είναι καλύτερο και αρχίζουν και τα διαρκείας να…τσιμπάνε.

 
Το φιλικό με την ΑΕΚ είναι το ορόσημο για να έχουμε πλέον ξεκάθαρη εικόνα και για αυτό. Γιατί θεωρώ ότι εκείνη την μέρα-που πρέπει η ΠΑΕ να φροντίσει να έχει καμιά 20αρια ταμεία για να διαθέτει εισιτήρια και διαρκείας- θα γίνει η έκρηξη.

Τις πρώτες μέρες μετά από την έλευση του Ερέρα υπήρχε γκρίνια και μάλιστα σε σημείο που η κατάσταση είχε ξεφύγει. Τις τελευταίες δέκα μέρες με τις κινήσεις που έχουν γίνει έχει αλλάξει η κατάσταση και θεωρώ ότι μέχρι το ματς με την ΑΕΚ και με τις επόμενες 2-3 κινήσεις που είναι στα σκαριά ο Αρειανός θα ανακτήσει πλήρως την ψυχολογία του.

Προτεινόμενα Άρθρα