Γιούργκεν Κλοπ: Εντολή για ξεκούραση σε Χέντερσον – Λόβρεν

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής των "Κόκκινων" εμφανίζεται να ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές του και να τους ζήτησε – επέβαλε να καθυστερήσουν την επάνοδό τους στις προπονήσεις του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mirror”, o Χέντερσον στόχευε να επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας για την νέα σεζόν έπειτα από τον έντονο ανταγωνισμό που παρουσιάζεται από τις προσθήκες των Κεϊτά και Φαμπίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Χέντερσον έπαιζε ασταμάτητα για 12 σερί μήνες και ο Γερμανός προπονητής έκρινε πως χρειάζεται επειγόντως ένα διάλειμμα.

Στο δημοσίευμα εμφανίζονται δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος υποστηρίζει για τον άγγλο άσσο τα εξής, “Ήταν δύσκολη μάχη να πείσω τον Χέντερσον ότι χρειαζόταν διακοπές. Το ήξερα πως θα γινόταν.” 

Στην συνέχεια πρόσθεσε, “Ο Τζόρνταν χρειάζεται διακοπές, οπότε αυτό σημαίνει ότι στις 5 Αυγούστου θα επιστρέψει πίσω.”

Επιπλέον υποστήριξε, “Ο Χέντερσον πιστεύει 100% στην προπόνηση. Νιώθει ότι χρειάζεται να προπονείται κάθε μέρα, όπως ο Τζέιμς Μίλνερ. Είναι και οι δύο παλιάς κόψης επαγγελματίες, το οποίο μου αρέσει. Κάποιες φορές ο προπονητής πρέπει να πει, Σταμάτα! Πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα.”

Τέλος ανέφερε, “Δεν πρέπει να ανησυχούν για κάτι τέτοιο, δηλαδή ότι θα χάσουν την θέση τους στην ομάδα, γιατί τους χρειαζόμαστε όλους”.

Όσον αφορά τον Ντέγιαν Λόβρεν υποστήριξε, “ο Ντέγιαν είχε αγωνιστική υποχρέωση με την Κροατία και έπαιξε μια μέρα μετά, οπότε θα επιστρέψει στις 6 Αυγούστου.”

Τέλος συμπλήρωσε, “Αυτό σημαίνει πέντε μέρες προπόνηση, μετά από τρεις εβδομάδες διακοπών”.

Προτεινόμενα Άρθρα