Πάει για Μίνα και Ντιν η Έβερτον

από Γιώργος Γκάτος

Λίγες ώρες μετά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους, τα «ζαχαρωτά» φέρονται να κυνηγάνε το μεγάλο κόλπο με την ταυτόχρονη απόκτηση των Γέρι Μίνα και Λούκας Ντιν.

Μάλιστα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκπρόσωποι της Έβερτον θα ταξιδέψουν άμεσα στην Βαρκελώνη προκειμένου να διαπραγματευτούν την απόκτηση των δυο αμυντικών από την Μπαρτσελόνα.

Με την μεταγραφή του Ριτσάρλισον να έχει ολοκληρωθεί, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα εστιάζει πλέον στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λούκας Ντιν, με τον Γάλλο να θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λέιτον Μπέινς.

Από την άλλη, η περίπτωση του Κολομβιανού στόπερ φαντάζει αρκετά πιο δύσκολη, καθώς πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι φέρονται να “ερίζουν” για την απόκτηση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λιόν έχει ήδη καταθέσει πρόταση της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μίνα δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να αγωνιστεί στην Γαλλία, ενώ μένει να φανεί αν η Έβερτον θα προλάβει την ύστατη στιγμή να κάνει ακόμα ένα “ηχηρό” deal.
 

Προτεινόμενα Άρθρα