Οι σκόρερ του ΑΡΗ, στα φιλικά

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και επιστρέφει στην βάση του με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά που έδωσε εκεί.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα έδειξε καλά στοιχεία στα τέσσερα φιλικά ματς που έδωσε επί ολλανδικού εδάφους, παίζοντας ανά διαστήματα και ωραίο ποδόσφαιρο. Επιπλέον, οι τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια, έδωσαν ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές.

 Στο πρώτο φιλικό με την Μπίρσοτ, οι κίτρινοι έμειναν στο μηδέν, αλλά στην διαδικασία των πέναλτι αποδείχθηκαν άκρως αποτελεσματικοί και με τέσσερα εύστοχα χτυπήματα από τα 11 βήματα, πήραν τη νίκη με 4-1 (με τον Κουέστα ν’ αποκρούει μάλιστα και ένα πέναλτι των αντιπάλων). Ακολούθησε ο αγώνας με την Ντε Γκράαφσαπ, εκεί όπου το γκολ του Νικολάς Κολάσο με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Επόμενος αντίπαλος, η Ντεν Χάαγκ, απέναντι στην οποία ο ΑΡΗΣ έκανε ένα εξαιρετικό Β΄ ημίχρονο και με τους Ντιγκινί και Διαμαντόπουλο ν’ ανοίγουν λογαριασμό, ήρθε η νίκη με 2-0. Εχθές, οι παίκτες του Πάκο Ερέρα έδωσαν το τελευταίο τους τεστ επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Βίλεμ. Παρά την κούραση, ο ΑΡΗΣ έδειξε καλά στοιχεία, και με τον Ματέο Γκαρσία να έχει τον τελευταίο λόγο, σκοράροντας στο 88΄, πήρε τη νίκη.

Η λίστα των σκόρερ του ΑΡΗ στα φιλικά στην Ολλανδία, έχει ως εξής

1. Κολάσο 1
2. Ντιγκινί 1
3. Διαμαντόπουλος 1
4. Ματέο Γκαρσία 1

Προτεινόμενα Άρθρα