Χωρίς βιασύνη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προφορική συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα και η προσθήκη του Πορτογάλου εξτρέμ στο ρόστερ του ΑΡΗ, δίνει ακόμη μία ποιοτική λύση στον Πάκο Ερέρα και καλύπτει ένα κενό στα άκρα της επίθεσης.

Μετά και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σχηματοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ όπως θα ήθελαν, αν και οριακά έχουν ξεπεράσει το όριο των 25 ποδοσφαιριστών που έβαλε ο Ερέρα (26 με τον Μελέτζε). Κάτι που μπορεί να σημαίνει ενδεχομένως κάποιες τελευταίες αποχωρήσεις, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι προσθήκες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΑΡΗΣ δεν φαίνεται να βιάζεται όσον αφορά το ενδεχόμενο κάποιας ακόμα μεταγραφής. Η λογική λέει ότι χρειάζεται ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός από τη στιγμή που “κόπηκε” ο Καψάλης. Είναι όμως μία κίνηση που θα γίνει υπό προϋποθέσεις και χωρίς βιασύνη εάν τελικά πραγματοποιηθεί.

Στο… κάδρο υπάρχει φυσικά και ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος αποτελεί εδώ και καιρό διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας. Το μέλλον του διεθνή μέσου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, την ώρα που δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ενα συμβόλαιο το οποίο εάν λύσει, δεν αποκλείεται να διαλέξει τον ΑΡΗ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για αυτό και στην Αλκμήνης είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ποδοσφαιριστή, έχοντας την άνεση του χρόνου.

Προτεινόμενα Άρθρα