Μπρούνο Γκάμα: Ο μετρ των ασίστ

από AllAboutARIS

Ο Μπρούνο Γκάμα έρχεται για να προσδώσει ποιότητα κι εμπειρία στην επιθετική γραμμή του ΑΡΗ και φυσικά να βοηθήσει στην δημιουργία των γκολ, που είναι το δυνατό του σημείο.

Ο ΑΡΗΣ έκανε το μπαμ του καλοκαιριού και συμφώνησε με τον Μπρούνο Γκάμα, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο χορτάρι και είναι κίνδυνος για κάθε αντίπαλη άμυνα, όταν έχει την μπάλα στα πόδια του.

Ρίχνοντας μία σύντομη ματιά κανείς στα στατιστικά του 31χρονου επιθετικού, θα διαπιστώσει ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αρέσκεται στο να μοιράζει την μπάλα και να προσφέρει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Η ικανότητα που έχει στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αλλά και οι μπαλιές ακριβείας που πραγματοποιεί, βοηθούν τους επιθετικούς του να “γράφουν” πολλά γκολ. Ο Γκάμα, είναι ένας παίκτης που κινείται διαρκώς μέσα στο γήπεδο, έχει την ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις, αλλά πρωταρχικός του σκοπός, είναι να τροφοδοτεί τους φορ στην περιοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα