Κάρλος Μιλιάζες: "Δεν βρίσκεις τέτοιο παίκτη συχνά στην Ελλάδα"

από AllAboutARIS

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, με θητεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπρούνο Γκάμα στην Ρίο Άβε την σεζόν 2010-2011 και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ

Αρχικά  δήλωσε  για τον Μπρούνο Γκάμα:

 

“Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και συγχαρητήρια στον ΑΡΗ που συμφώνησε μαζί του”.

 

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΑΡΗ και ποια είναι το προτερήματα του δήλωσε:

 

“Είναι ένας παίκτης με ταχύτητα, τεχνική και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Θα αρέσει πολύ στον κόσμο του ΑΡΗ, είναι παίκτης ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από αυτούς που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι πολύ καλός στο κομμάτι των ασίστ, μπορεί να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του, αν όμως βρεθεί το 1 vs 1 έχει το ένστικτο να σκοράρει με οποιονδήποτε τερματοφύλακα. Είναι επίσης παίκτης ψυχολογίας και με το κλίμα που θα βρει στον ΑΡΗ θα βρει γρήγορα την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται”.

Για το αν θεωρεί την μεταγραφή αυτή ως μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα είπε:

 

“Πάντα  παρακολουθώ τις εξελίξεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα, τον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ γιατί είναι οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί. Θυμάμαι επίσης τον ΑΡΗ και τον κόσμο του ο οποίος είναι εκπληκτικός. Ο Μπρούνο Γκάμα είναι μια από τις σημαντικότερες κινήσεις του καλοκαιριού και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις”.

Τέλος στην αναφορά του για την  άποψη του Ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν στην Πορτογαλία ανέφερε:

 

“Αυτοί που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα, εγώ θεωρώ ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο  είναι αρκετά καλό. Αν καθόμασταν και πιστεύαμε αυτά που διαβάζαμε δεν θα ήταν υγιές αυτό. Εμένα μου έλειψε προσωπικά η Ελλάδα και περισσότερο η εθνική της οποίας η απουσία από το πρόσφατο μουντιάλ ήταν εμφανής. Άλλωστε και στην Πορτογαλία συμβαίνουν ανάλογα πράγματα, αλλά η Ελλάδα έχει ποιοτικό πρωτάθλημα με ένθερμους οπαδούς και ωραία ατμόσφαιρα”.

Προτεινόμενα Άρθρα