Οι ημερομηνίες των φετινών ντέρμπι και το πλήρες πρόγραμμα της σεζόν

από AllAboutARIS

Το πρώτο ντέρμπι του ΑΡΗ την 7η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ

Γνωστό έγινε την Παρασκευή από τη Super League το πλήρες πρόγραμμα των 30 αγωνιστικών του πρωταθλήματος, μαζί με τις διακοπές του. Τα φώτα αρχικά πέφτουν φυσικά στις ημερομηνίες των ντέρμπι, τα οποία ξεκινούν από το τριήμερο 22-23-24 Σεπτεμβρίου με πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα. Μια βδομάδα αργότερα, πριν βγει ακόμη ο Σεπτέμβρης ακολουθεί το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου το ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Επίσης, στις 10 ή τις 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου, το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της 10ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τον ΑΡΗ τα ντέρμπι ξεκινούν στην 7η αγωνιστική (20/10) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Την 8η αγωνιστική (27/10) η ομάδα του Ερέρα θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στην Αθήνα ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική (2/11) οι “κίτρινοι” υποδέχονται τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη. Τα ντέρμπι για τον 1ο γύρο κλείνουν την 12η αγωνιστική (1/12) με τον Παναθηναικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως με δεδομένο ότι δεν θα προκύψουν νέα απρόοπτα με… έξτρα διακοπές. Ως προς τις προκαθορισμένες διακοπές του πρωταθλήματος, θα υπάρξουν τέσσερις μεγάλες ελέω εθνικών ομάδων αλλά και το κενό των διακοπών των Χριστουγέννων, ανάμεσα στην 15η και την 16η αγωνιστική.

Προτεινόμενα Άρθρα