"Διακόπτεται οποιαδήποτε κουβέντα εξαγοράς ή χορηγίας"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η ενημέρωση της πλευράς Παπαδόπουλου

Ή πλευρά του Τομ Παπαδόπουλου ενημέρωσε επίσημα ότι σταματάει τις επαφές της με τον Θεόδωρο Καρυπιδη.

Αναλυτικα η ενημέρωση αναφέρει:

“Εκ μέρους της πλευράς του υποψηφίου επενδυτή – χορηγού της παε Άρης κύριου Παπαδόπουλου ανακοινώνεται ότι Διακόπτεται οιονδήποτε συνομιλία περί εξαγοράς πακέτου μετοχών της παε Άρης Και χορηγίας προς αυτήν. Η πλευρά του κύριου Παπαδόπουλου θα προβεί σε αναλυτική ανακοίνωση με την έλευση του κύριου Σακιεβιτς στην πόλη μας τις προσεχείς ημέρες. “.

Πολλοί συνδυάζουν την απόφαση με το ότι ο Θ. Καρυπίδης δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Κανακούδη αφού ο παίκτης “κόπηκε” από τον Πάκο Ερέρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να παρέμβει στον προπονητή για να δεχθεί οποιονδήποτε παίκτη. Ο Κανακούδης οδεύει προς τον Ηρακλή και ήδη αυτό που σημειώνεται είναι ότι πιθανόν να τον ακολουθήσει και ο Τομ Παπαδόπουλος που παίζει…μπάλα και με τον Απόλλωνα.

Άλλωστε θεμα εξαγορας δεν υπήρχε μετά την απόρριψη της πρότασης για 4 εκ με αποπληρωμη 8 ετών! Πλέον δεν τίθεται και θέμα χορηγίας καθώς μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ στην Σούπερλιγκ δεν θα μπορούσε να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Το θέμα για τον ΑΡΗ τελείωσε στην αρνητική εισήγηση του Ερέρα και αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο για οποιαδήποτε χορηγία.

Προτεινόμενα Άρθρα