Διαμαντόπουλος: "Όσο και αν αγωνίζομαι, κάνω κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο"

από Γιώργος Γκάτος

Τόνισε πως ο ΑΡΗΣ είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, ενώ ο ίδιος δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

“Ήταν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας που ήταν κερδοφόρο. Μας ικανοποιεί πολύ και ήταν το τελευταίο φιλικό απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αρκετά νεά παιδιά για εμάς. Είναι δύσκολο να βρεθεί χημεία, όταν παίζουν πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τη νίκη. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Στόχος είναι να κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα δείχνει μέταλλο με όποιους παίκτες και αν παίζει. Αρνείται να δεχθεί γκολ και προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Είναι 15 καινούριοι ποδοσφαιριστές, γίνεται σκληρή δουλειά. Δεν θα είμαστε έτοιμοι 100% στην έναρξη του πρωταθλήματος αλλά ο χρόνος είναι σύμμαχος μας.”

Για τον Ολυμπιακό Βόλου:

“Ποδοσφαιρικά αγάπησα και αγαπήθηκα. Είμαι χαρούμενος που γύρισα εδώ έστω και για φιλικό παιχνίδι. Δεν της αξιζει αυτή η κατηγορία και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με στρωτό παιχνίδι και κάτω την μπάλα. Ευχάριστη έκπληξη.”

Για τα σενάρια απομάκρυνσης του:

“Και εγώ ακούω και τα διαβάζω. Δεν έχει φτάσει κάτι στα αυτιά μου. Όσο αγωνίζομαι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Είτε ένα λεπτό, είτε ένα ημίχρονο είτε ένα παιχνίδι, προσπαθώ να είμαι αυτός που είμαι. Από πέρσι που βρίσκομαι στην ομάδα, κάνω κατάθεση ψυχής και προσπαθώ να σκοράρω όσα περισσότερα τέρματα μπορώ.”

Προτεινόμενα Άρθρα