Αρχίζει το ματς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμοι και με καλή ψυχολογία οι "κιτρινόμαυροι" για την πρώτη τους νίκη

Η προετοιμασία, τα… χιλιόμετρα και τα φιλικά, τελείωσαν. Τώρα ήρθε η ώρα για την πραγματική δράση όσον αφορά τον ΑΡΗ.

Μετά από περίπου 1,5 μήνα σκληρής δουλειάς οι “κιτρινόμαυροι” μπαίνουν στο… στίβο του πρωταθλήματος, ξεκινώντας από την έδρα της Λαμίας την οποία και αντιμετωπίζουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της, σε ένα παιχνίδι στο οποίο πέραν όλων των άλλων θα τσεκάρει και την ετοιμότητά της. 

Κλειστά χαρτιά από Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός δεν φανέρωσε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας τα πλάνα του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Αυτή πάντως δεν αναμένεται να διαφέρει πολύ από το σχήμα που παρέταξε στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα. Ο Τζανακάκης με τον Βαλεριάνο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας ενώ ένας εκ των Βέλεθ ή Σόουζα θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Δεληζήση στα στόπερ. Μπάσα-Ματίγια θα είναι το δίδυμο στα χαφ στο 4-2-3-1 που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Ερέρα, με τους Γκάμα-Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης και τον Ντιγκινί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Χαμζά Γιουνές.

Τα πλάνα του Τεννέ

Η Λαμία προετοιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας ως μόνη απουσία αυτή του Πλιάτσικα και ένα μικροπρόβλημα με τον Μπαράλες ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Ο Αργεντινός επιθετικός θα ξεκινήσει βασικός απόψε, έχοντας στα πλάγια τους Μπερτόλιο και Επστάιν. ο Μπλάζιτς με τον Δημούτσο θα είναι οι δύο παίκτες στον χώρο του κέντρου, με τους Βάντερσον και Βασιλαντωνόπουλο ως φουλ μπακ. Ασίγκμπα, Αντέτζο και Αναστασιάδης θα είναι η τριάδα μπροστά από τον Σαράνοφ. 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ SUPER LEAGUE
ΛΑΜΙΑ-ΑΡΗΣ, 21:30
ΓΗΠΕΔΟ: “ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ : Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας)

Προτεινόμενα Άρθρα