Υπάρχουν και οι ελεύθεροι

από AllAboutARIS

Η έκβαση των συζητήσεων με τους Μιλούνοβιτς και Μπαργκάν θα κρίνει την απόκτηση ή όχι κεντρικού αμυντικού. Πιο κοντά στην αποχώρηση ο σέρβος.

Η θερινή μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες με τον ΑΡΗ να μην προχωρά επί τους παρόντος στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Για λόγους που έχουν να κάνουν τόσο με το οικονομικό όσο και τις αποχωρήσεις. Ως γνωστό ο ΑΡΗΣ είχε στο στόχαστρο δυο κεντρικούς αμυντικούς, τον Φλορεντίν Πογκμπά και τον Μεργκίμ Μάβραι. Αμφότεροι αρκετά αλμυροί αφού οι απαιτήσεις τους κυμάνθηκαν στα 300.000 ευρώ και λίγο παραπάνω, τουλάχιστον στην αρχή, νούμερα που δεν ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει ο ΑΡΗΣ. 

Ο ΑΡΗΣ θα επανέρθει για τους δυο παίκτες ή κάποιον άλλο κεντρικό αμυντικό από την λίστα των ελεύθερων μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσουν Μπραγκάν και Μιλούνοβιτς και ανοίξει χώρος τόσο στο ρόστερ όσο και στο μπάτζετ. Αμφότεροι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση κοστίζουν  ακριβά και ο τρόπος με τον οποίο θα λυθεί η συνεργασία θα κρίνει και τι θα… περισσέψει ώστε ο ΑΡΗΣ να βγει στην αγορά των ελεύθερων το επόμενο διάστημα και για την ακρίβεια ως τις 14 Σεπτεμβρίου που έχουν δικαίωμα οι ομάδες να αποκτήσουν ελεύθερους είτε είναι έλληνες είτε αλλοδαποί. Από τους δυο πάντως αυτός που βρισκεται πολύ κοντά να αποχωρήσει και ίσως ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα είναι ο Μιλούνοβιτς εξ΄ου και το γεγεονός ότι σήμερα χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρύσιο.

Προτεινόμενα Άρθρα