Ματίγια: "Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η νίκη του ΑΡΗ ήταν δίκαια και είναι χαρούμενος που κέρδισε μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που το περιμέναμε όλοι. Είναι το πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε λίγο άγχος. Μετά το πρώτο γκολ, ήμασταν πιο ήρεμοι και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε.”

Για τη δεύτερη νίκη με μηδέν παθητικό: 

“Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό για να κερδίσεις ένα παιχνίδι το να μην δεχθείς γκολ. Είναι από τους βασικούς στόχους μας. Στην προετοιμασία το καταφέραμε σε πολλές περιπτώσεις. Από την στιγμή που δε δεχόμαστε γκολ, η ομάδα έχει την ποιότητα να δημιουργήσει και να σκοράρει. Όσο κρατάμε το μηδέν, έχουμε περισσότερες πιθανότητες.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο στην εικόνα του ΑΡΗ:

“Η αλήθεια είναι στα πρώτα λεπτά ο αγωνιστικός χώρος ήταν περίεργος και μας δυσκόλευε. Δε μπορούσαμε να κάνουμε καλές πάσες. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, βελτιωθήκαμε. Αρχίσαμε να παίζουμε καλύτεροι και γίναμε πιο γρήγοροι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμφανώς ανώτεροι. Ήταν θέμα χρόνου και υπομονής να έρθει το γκολ. Είναι μια πολύ δίκαιη ευκαιρία γιατί εμείς είχαμε 8 ευκαιρίες και αυτοί νομίζω 2. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξέρω αν είχαν σουτ. Αξίζαμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας και συνεχίζουμε”.

Για την προσθήκη του Μανώλη Σιώπη στην ομάδα:

“Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής έρθει και μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο στην ομάδα, είναι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος. Βελτιώνεσαι και μαθαίνεις πράγματα. Σε όλη τη καριέρα μου έπαιζα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα τον καλωσορίσουμε όπως καλωσόρισαν και εμάς όταν ήρθαμε στην ομάδα. Ελπίζουμε να βοηθήσει την ομάδα και να βελτιωθούμε και εμείς μαζί του.”

Προτεινόμενα Άρθρα