Ο ΑΡΗΣ που ομορφαίνει ξανά τις Κυριακές μας!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, οι οπαδοί του το γιορτάζουν, ο προπονητής του και οι παίκτες του δείχνουν έτοιμοι για σπουδαία πράγματα και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι βλέπουν και πάλι κάτι από τα… παλιά

Τέσσερα χρόνια. Ναι, ήταν πολλά. Για μια ομάδα με τέτοια ιστορία, με τόσο κόσμο. Και τώρα με την επιστροφή άπαντες δείχνουν έτοιμοι να κάνουν ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή, έτσι θέλουν να βλέπουν τόσο αυτοί που είναι εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και αυτοί που τους εμψυχώνουν από τις εξέδρες κάθε παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Οι 22.000 οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο «Καυταντζόγλειο» ήταν αυτοί που έδωσαν το σύνθημα. Και θύμισαν, επίσης, εικόνες του παρελθόντος. Ένα γήπεδο γεμάτο, συνθήματα, τραγούδια, αποθέωση, ο κόσμος να «σπρώχνει» την ομάδα και οι παίκτες να κάνουν το καθήκον τους και να τους αποζημιώνουν με τη νίκη. 

Μια ωραία Κυριακή στο γήπεδο. Από αυτές που όχι πολύ συχνά πια βλέπουμε. Από αυτές που μας είχαν λείψει με την απουσία του Άρη τα προηγούμενα χρόνια από τη Σούπερ Λίγκα, όπως μας έλειπαν και τα δύο χρόνια που η ΑΕΚ χρειάστηκε να λείψει από τη Σούπερ Λίγκα.

Προτεινόμενα Άρθρα