Το ενωτικό κλίμα που προσπαθεί να περάσει η διοίκηση στη νέα εποχή του ΑΡΗ #ARISFC #ARIS

"Επιχείρηση"… ενότητας

Το ενωτικό κλίμα που προσπαθεί να περάσει η διοίκηση στη νέα εποχή του ΑΡΗ #ARISFC #ARIS

Ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία του και σε αυτό το κομμάτι

Η παρουσία του ΑΡΗ στη ΔΕΘ μονοπώλησε χθες το ενδιαφέρον στις τάξεις του συλλόγου, με την ΠΑΕ να στέλνει εμμέσως το δικό της μήνυμα ενότητας. 

Με αφορμή την επιστροφή της ομάδας στη Super League και τη νέα προσπάθεια που γίνεται, οι “κιτρινόμαυροι” επιχειρούν να περάσουν ένα διαφορετικό-ενωτικό κλίμα. Τόσο με την παρουσία των βετεράνων όσο και με εκείνη πρώην διοικούντων ή άλλων ανθρώπων που έχει υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα. Εκτός από εκείνους φυσικά που την έβλαψαν και πρσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμη και σήμερα. 

Το μόνο σίγουρο ότι είναι ότι μία τέτοια προσπάθεια μόνο καλό μπορεί να κάνει στον ΑΡΗ. Αρκεί να έχει και συνέχεια.

Υπόκλιση στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Προηγούμενο άρθρο Υπόκλιση στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Επόμενο άρθρο Επιστροφή στο γήπεδο
Επιστροφή στο γήπεδο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News