Τα σταθερά βήματα του Ανάκογλου…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέχρι τον Δεκέμβριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Σερραίος μεσοεπιθετικός

Ο ΑΡΗΣ έχει ενισχυθεί σημαντικά στον άξονα τη φετινή σεζόν. Εκεί βέβαια που υπάρχει ακόμη μία επιλογή ποδοσφαιριστή ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα. 

Ο Δημήτρης Ανάκογλου παραμένει στα… πιτς και βαδίζει με σταθερά βήματα προς την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά δεν θα προκύψει το παραμικρό απρόοπτο.

Ο Σερραίος μεσοεπιθετικός δουλεύει στα… κόκκινα για να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το γόνατο του. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν λόγο για σημαντκές διαφορές στην κατάσταση του σε σχέση με τους πrοηγούμενους μήνες και είναι πιθανό τον επόμενο μήνα να αρχίσει να λαμβάνει μέρος στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης της ομάδας. Οσον αφορά το τακτικό κομμάτι και τις ασκήσεις με μπάλα, αυτό αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο με βάση τα τωρινά δεδομένα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως και επειδή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, πρώτα οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ θα ελέγξουν τον ποδοσφαιριστή σε αρκετούς δείκτες που αφορούν τον τραυματισμό του πριν μπει στο γήπεδο, ώστε να νμειωθεί ο κίνδυνος μίας νέας υποτροπής. 

Προτεινόμενα Άρθρα