Γκέλα για την Τσέλσι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μόνη πρώτη η Λίβερπουλ

Η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να προηγηθεί από το πρώτο μέρος, όταν ο Αντόνιο σε δύο περιπτώσεις (29’, 31’) δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα κενά της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Για να βρει κανείς μία αξιοσημείωτη φάση της Τσέλσι θα πρέπει να προχωρήσει ως το 66ο λεπτό. Εκεί η άμυνα της Γουέστ Χαμ πιάστηκε για πρώτη φορά εν υπνώσει, όμως ο Μοράτα συνέχισε να είναι τσακωμένος με το γκολ, πλασάροντας πάνω στο πρόσωπο του Φαμπιάνσκι!

Μάλιστα λίγο αργότερα πήγε να γίνει η μεγάλη ζημιά από τα «σφυριά», όταν ο Γιαρμολένκο βρέθηκε αφύλαχτος στο πίσω δοκάρι, όμως η κεφαλιά του σχεδόν με κενή εστία πέρασε ελάχιστα άουτ (77’).

Τα τελευταία λεπτά άρχισαν να κυλάνε πιο αργά για τους γηπεδούχους, που υπέφεραν από την ασφυκτική πίεση, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ο Φαμπιάνσκι έβγαλε με εκπληκτικό τρόπο φαλτσαριστό σουτ του Μπάρκλεϊ (91’), στην επόμενη φάση ο Γουίλιαν προ του Πολωνού τερματοφύλακα από πλάγια θέση σούταρε… πλάγιο άουτ και το τελευταίο σφύριγμα σήμανε την πρώτη απώλεια της Τσέλσι, που δεν απολαμβάνει πια το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα Άρθρα