Ο Αστέρας σε… ακτίνες

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (30/09, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League και το AllAboutARIS "ακτινογραφεί" με την βοήθεια της στατιστικής τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, μετράει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, τρεις ήττες (από Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό) και μία νίκη (την προηγούμενη αγωνιστική με τον Απόλλωνα Σμύρνης, 2-0), έχοντας τρία γκολ ενεργητικό και τέσσερα παθητικό. Ο Αστέρας, κάνει ανά αγώνα 10,8 τελικές προσπάθειες και σκοράρει 1 γκολ, ανά 14,3. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, που έχουν 9,3 τελικές προσπάθειες μ.ο. και μέσα σε αυτές σκοράρουν ένα γκολ. Οι Αρκάδες, στηρίζονται περισσότερο στην ατομική ικανότητα και όχι τόσο στην ομαδική, γι’ αυτό και μετρούν μόλις 0,3 ασίστ μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Τρίπολης έχει 48,5 εύστοχες πάσες ανά παιχνίδι, 34,3 λάθη, 11,5 κερδισμένα φάουλ, 13,3 φάουλ κατά και 2,5 κίτρινες. Είναι ομάδα που της αρέσει να πιέζει ψηλά, να μπαίνει δυνατά στις μονομαχίες και να χαλάει την ανάπτυξη του αντιπάλου της.

Προτεινόμενα Άρθρα